Display Kasten

Presentatiekasten & Winkelkasten

Wij maken allerlei displays, waaronder display kasten. Een display die lang meegaat en uw product of dienst op een unieke manier aanprijst. Een presentatiekast is erg praktisch, maar ook zeker opvallend en stevig! 

Displays, van ontwerp tot complete productie
Displays worden ingezet om een product beter en opvallender uit te laten komen. Wij maken displays op maat in uw eigen huisstijl, de juiste afmeting en de gewenste kleur. Ook kunnen deze worden voorzien van tekst, logo of full colour print. Dit kan worden gezeefdrukt, bestikkerd of rechtstreeks geprint. Vanaf 50 stuks heeft u een display op maat, gemaakt in kunststof, hout, alubond of metaal. Wij maken het precies zoals u wenst.

Vanaf 50 stuks op maat leverbaar. Order groter dan €2.000,-? Kleinere aantallen mogelijk.

DKAN001 - Houten Ladder Display

DKAN001 - Houten Ladder Display

DKAN001 - Houten Ladder Display

We hebben een flinke partij oude houten ladders op de kop kunnen tikken. Hiervan kunnen we hele mooie stijlvolle display kasten, rekken en bijvoorbeeld sokkels maken. Deze displays hebben we als proef gemaakt om u te laten zien wat allemaal mogelijk is, natuurlijk kunnen we ook uw ideeën hiermee verwezenlijken. Deze trappen zijn gemaakt in combinatie met acrylaat, heldere of witte schappen en een bedrukt topbord met logo. 

Interesse in een display? Vraag een offerte aan

Onze voorbeelden van Displaykasten